Kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban? Hívjon minket!

Elérhetőségünk: 06 1 433 2128

Adatvédelmi nyilatkozat

[info]Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-76484/2014[/info]

 

Cégünk, a Dynamit Kft. azért hozta létre adatvédelmi és titoktartási rendelkezéseit, hogy biztosítsa vásárlóit és weboldala látogatóit adataik biztonságos és diszkrét kezeléséről. Célunk az, hogy ügyfeleinket biztosítsuk arról, hogy az általuk megadott adatok nálunk teljes biztonságban vannak, és azokat szigorúan diszkréten kezeljük. Ez a rendelkezés pontosan jellemzi a Dynamit Kft. információgyűjtési és közzétételi gyakorlatát. Javasoljuk az összes ügyfelünknek, hogy figyelmesen olvassák el ezt a rendelkezést.

Az adatkezelés alapja
A Vásárló a regisztrációnál és/vagy a megrendelés leadásakor elfogadott vásárlási szerződéssel önkéntes hozzájárulását adta ahhoz, hogy a vásárláshoz kapcsolódó adatait a Dynamit Kft. kezelje.

Az adatkezelés célja
A Dynamit Kft. csakis és kizárólag a leadott megrendelések kezelésének, a kiszállítás végrehajtásának, a számlázásnak valamint a felhasználó által kért egyéb műveleteknek (pl. hírlevél küldése) céljából végez adatkezelést.

Adatkezelő
Az adatok kezelője a webáruház üzemeltetője, a Dynamit Kft.
Az adatkezelő cég adatai megtekinthetők a Kapcsolat menüpontban.

Az adatkezelés körülményei
A Dynamit Kft. a regisztráció és a vásárlás során gyűjtött személyes adatokat biztonságosan őrzi és kezeli. Az adatokhoz az adatot szolgáltató (vásárló), a Dynamit Kft. ügyfélszolgálata, illetve bankkártyás fizetés esetén a bankkártyás fizetés szolgáltatója férhet hozzá. Ez utóbbi esetben a banki szolgáltató csak a fizetéshez szükséges információkat kapja meg. Ezen kívül a Dynamit Kft. jogszabályi kötelezettségének eleget téve jogosult az adófelügyeleti szervek részére is adatot szolgáltatni, de ha erre sor kerül, erről az adat tulajdonosát (a vásárlót) tájékoztatja. Az adatkezelés kezdete a vásárló regisztrációja és/vagy első rendelésének leadása. Az adatkezelés vége történhet a felhasználó (vásárló) kezdeményezésére (pl. regisztráció megszüntetése), illetve a vásárlási adatok törlése a Dynamit Kft. saját döntésével is. Az adatkezeléssel kapcsolatos problémákkal a Dynamit Kft. felügyeleti szerveihez (ld. Kapcsolat) lehet fordulni.

Cookie/Sütik
A Dynamit Kft., a konyhacucc.hu webáruház látogatóinak számítógépén kisebb adatcsomagot, úgynevezett sütit (angolul cookie-t) helyez el annak érdekében, hogy testreszabott kiszolgálást tudjon nyújtani. A cookie a weboldal felhasználójára vonatkozó információkat tartalmazza, melyek által gördülékenyebbé válhat a következő látogatás, és könnyebb lesz a webhely használata.

A felhasználó saját internet böngészőjében letilthatja vagy engedélyezheti a cookie-k telepítését számítógépére, azonban fontos tudni, hogy valamennyi süti elutasítása ugyan segítheti személyes adatainak védelmét, azonban egyes weboldalak használhatóságát korlátozhatja. A sütik engedélyezését vagy letiltását általában az internet böngészők Eszközök/Beállítások menüjében az Adatvédelem beállításai alatt, a cookie vagy süti menüpontokban végezheti el a felhasználó.

A cookie-k használatából eredő személyes információkat nem adjuk át semmilyen harmadik félnek.

Regisztrációs adatok
Látogatóinknak a regisztráció folyamán meg kell adniuk személyes adataikat (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések teljesítése érdekében kérjük be és tároljuk. Ügyfélszolgálatunk az ön által megadott adatokat arra használja, hogy indokolt esetben felvegye Önnel a kapcsolatot. Vásárlóink adatait harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk át.

Bankkártyás fizetés
Annak érdekében, hogy biztosítsuk Önt afelől, hogy a tranzakciók lebonyolítása érdekében megadott hitelkártya, bankkártya információk biztonságban vannak, a Dynamit Kft. a tranzakció lebonyolítása előtt, alatt és után sem számítógépein, sem máshol nem tárolja a megadott hitelkártya számot. A vásárlás folyamata és a bankkártyás fizetési tranzakció két, teljesen elkülönített rendszerben történik, azaz míg Ön a regisztrációt, termékek kiválasztását, a megrendelés feladását a www.konyhacucc.hu weboldalon teszi meg, addig a bankkártyás tranzakció lebonyolítása az CIB BANK üzemeltetésében lévő, VeriSign által hitelesített, biztonságos weboldalon történik meg. A Dynamit Kft. semmilyen körülmények között nem szerez tudomást az Ön hitelkártya, bankkártya információiról, de a CIB bank sem kapja meg a Dynamit Kft-től az Ön – a regisztrációkor megadott – személyes adatait (név, cím, telefonszám, e-mail stb.).

A regisztráció megszüntetése
A Dynamit Kft. lehetővé teszik ügyfeleinek a céggel való kommunikáció visszautasítását.
Ennek módjai a következőek:

  1. az ügyfél küld egy e-mailt igényével a következő címre: dynamit@dynamit.hu
  2. az ügyfél küld egy levelet a következő címre: Dynamit Kft., 1106 Budapest Jászberényi út. 41.

A felhasználói információk javítása és frissítése
Ügyfeleink az oldalainkon megadott adatokat bármikor megváltoztathatják a “Fiókom” menüpont alatt, a rendszerbe való belépést követően.

Az adatkezelésben érintettek jogai
A felhasználók (az adatkezelésben érintettek) bármikor módosíthatják vagy törölhetik adataikat az áruház weboldalán található funkciók (személyes adatok kezelése) segítségével. Lehetőség van az adatok módosítására vagy törlésére az ügyfélszolgálatunknak küldött e-mail, vagy hivatalos levél útján is. A Dynamit Kft. kijelenti, hogy amennyiben az adatkezelés oka (célja) megszűnik, úgy az adatok további tárolásától és kezelésétől a felhasználó tájékoztatása után eltekint.

Az adatkezelésben érintettek jogorvoslati lehetőségeiről a “Kapcsolat” menüpont alatt tájékozódhat.

Hogyan léphet kapcsolatba velünk?
Kapcsolatot teremteni a “Kapcsolat” menüpont alatt lehetséges, illetve e-mail-ben a dynamit@dynamit.hu címre írt levélben, vagy személyesen ügyfélszolgálatunkon, melynek címe, 1106 Budapest Jászberényi út. 41.
Telefonszám: 00 36 1 433 2128
Fax: 00 36 1 433 2129.