További információk
Tömeg | 40 g |
---|---|
Allergén információk | búza, árpa |
Származási hely | Egyesült Királyság |
Tárolás | Száraz, hűvös helyen |
Vonalkód |
Összetevők:
Búzaliszt (búzaliszt, kalcium-karbonát, vas, niacin, tiamin), kukoricakeményítő, természetes aromák, maltodextrin, só, cukor, árpamaláta kivonat, Guinness® por (3%) (maltodextrin, Guinness® sör (víz, maláta (árpa)), pörkölt árpa, komló)), élesztő kivonat (élesztő kivonat, só), szárított hagyma, szárított fokhagyma, repceolaj
Vegetáriánusok fogyaszthatják!
Bevásárló lista: 1 evőkanál növényi olaj, 450 g marha hús kockákra vágva, 1 hagyma kockákra vágva, 200 g gomba, 400 ml víz, 250 g vajastészta, 1 felvert tojás.Recept ajánlat: 1. Melegítse elő a sütőt 170 ° C-ra, 2. Serpenyőben pirítsa meg a marhahúst és a hagymát, majd rakja át egy nagyobb főző edénybe a gombával együtt. 3. Keverje össze a tasak tartalmát a vízzel, öntse rá az előkészített húsra, az extra ízélmény eléréséhez adhat hozzá még egy csepp Guinness sört. 4. Fedje le és főzze 1,5 órán keresztül, vagy amíg a marhahús megpuhul. 5. Helyezze egy pite edénybe a megfőtt ételt, hagyja kihűlni. 6. A felvert tojással kenje meg a pite tál peremét, helyezze a tálra a széthúzott vajastésztát úgy hogy teljesen fedje az ételt, nyomkodja a tészta szélét a tálhoz. 7. Kenje meg a tészta tetejét tojással, és a tetejét szurkálja meg villával. 8. Süsse 190 ° C-on előmelegített sütőben, vagy amíg a tészta aranybarna nem lesz.
Allergének | Energia (kJ)/ 100 g | Energia (kcal)/ 100 g | Zsír tartalom/ 100 g | Telített zsírsav/100 g | Szénhidrát tartalom/100 g | Cukor tartalom/100 g | Fehérje tartalom/100 g | Só tartalom/100 g |
búza, árpa | 1371 | 324 | 1,6 | 0,3 | 65,7 | 16,8 | 9,9 | 13,13 |
315 Ft
Elfogyott
Tömeg | 40 g |
---|---|
Allergén információk | búza, árpa |
Származási hely | Egyesült Királyság |
Tárolás | Száraz, hűvös helyen |
Vonalkód |