Kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban? Hívjon minket!

Elérhetőségünk: 06 1 433 2128

Ken Hom Acél wok szett, 10 részes (evőpálcák, fedő, kanál, csepegtető rács, kiszedő pálcikák, receptek)

Serpenyős sütéshez minden kellék mellékelve

Az 10 részes acél Ken Hom wok szettel minden ételt úgy készíthetsz el, mint a hagyományos kínai konyhában.

A Ken Hom wok készletben találhatsz egy íves fedőt, kiszedőkanalat, egy pár kiszedő pálcikát, rácsot az olaj lecsepegtetésére, 4 pár evőpálcikát és a használati útmutató mellé néhány Ken Hom receptet is.

Ken Hom 10 részes acél wok serpenyő készlete ötletes konyhafelszerelés ajándék a Konyhacucc konyhafelszerelés webáruházból.

13.643 Ft

Elfogyott

Cikkszám: KENHOM879029 Kategóriák: , , , Címkék: , ,

Leírás

KEN HOM 10 részes acél wok szett

Ken Hom elismerten a világ egyik legelismertebb kínai és ázsiai szakértője. Ken szenvedélyesen szereti a kiváló alapanyagokat és a hatékony autentikus ázsiai konyhai eszközöket is.

A Ken Hom wokok és tartozékok segítenek otthonába varázsolni az igazi autentikus ázsiai, kínai ízeket.

Ken Hom szénacél wokjai vegyítik a praktikusságot és az évszázados hagyományt. Az eredeti szénacél wokok a használat során kapják meg azt a barnás bevonatot, mely biztosítja, hogy az ételek nem fognak letapadni. Így mindenki saját maga adja majd meg wokjának a „fűszerezést”.

Erős, de könnyű szénacél wok, mely kiváló hőelvezetési tulajdonságának köszönhetően magas hőmérsékleten tartja az ételt a sütéshez.

A Ken Hom 10 részes acél wok készlet remek ajándék.

A készlet tartalma:

  • 1 darab 31 cm-es szénacél wok
  • 1 darab szénacél fedő
  • 1 darab rozsdamentes acél rács
  • 1 pár főzőpálcika
  • 4 pár evőpálcika
  • 1 darab forgató lapát
  • Receptkönyv

Nem rakható mosogatógépbe! Használat után, mosogatószeres vízzel mossa el, majd törölje szárazra!

  • Fa nyél – a kényelmes használat érdekében
  • Alkalmas minden főzőlapok, kivéve az indukciós főzőfelületet
  • 12 hónapos garancia

Termék mérete: 31.6 x 31.6 x 10.6 cm

Anyaga: rozsdamentes acél, fa

Használat:

A karbon acél wok felületén egy átlátszó védőréteg van, melyet használat előtt egy könnyű és gyors előkészítési művelettel el kell távolítani. Az eltávolításhoz helyezze a wokot a főzőfelületre alacsony hőfokon, és tegyen bele 1 evőkanál napraforgó vagy főző olajat. Forgassa, keverje az olajat körbe a wokban, amíg a wok belsejét mindenhol éri.

Vegyük le a wokot a főzőfelületről és súrolja körbe, amíg a védőfelület le nem jön. Ehhez használjon edényekhez javasolt dörzsölő felületet vagy erősebb súroló szivacsot. Végezetül mossa el a wokot és törölje szárazra. Ezután a wok kész a használatra!

Használat utáni kezelés:

Kenje be a wok teljes felületét napraforgó vagy más főzőolajjal. Olíva olajat ne használjon! Finoman melegítse fel a wokot, amíg az olaj füstölni nem kezd. Ezután vegye le a főzőfelületről, majd törölje ki az olajat azonnal papírtörlővel. Ismételje meg kétszer ezt a folyamatot. Ilyenkor a wok közepe besötétedik (barna vagy fekete lesz). Minden használat után a wok egyre sötétebb lesz, mely egy természetes folyamat és megakadályozza a wok rozsdásodását és az ételek wokhoz tapadását. Ahogy a kínaiak mondják: „Minél sötétebb a wokod, annál jobb lesz az étel!”

Tisztítás és ápolás:

Használat után a wokot el kell öblíteni és alaposan el kell törölni. Tárolja száraz helyen! Mielőtt eltenné, kenje be napraforgó olajjal. Ne használjon erős mosogatószert és ne tegye mosogatógépbe! Ne használjon olyan dolgokat a tisztításhoz, mely a wok felületén kialakult védő rétegét felsértheti.

További információk

Tömeg 1290 g
Anyaga

szénacél, fa

Származási hely

Kína

Mosogatógépben mosható

Nem