Kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban? Hívjon minket!

Elérhetőségünk: 06 1 433 2128

Paypal tájékoztató

Interneten keresztül történő vásárláskor az egyik legbiztonságosabb megoldás, ha PayPal-en keresztül fizetünk. Mivel a PayPal számla nyitása ingyenes, érdemes létrehozni egy ilyet, hiszen ezen keresztül, a vásárlásokon kívül, nagyon kedvező költségekkel és nagyon gyorsan tudunk pénzt utalni a világ bármely pontjára.

A fizetési mód eléréséhez regisztrálnia kell a www.paypal.com/hu oldalon. A regisztráció során megadott adataink védelmét a PayPal garantálja, nyilatkozatuk szerint azokat nem adják át harmadik félnek, és nem használják telemarketingre sem. Ha fizetni szeretnénk valahol az interneten a PayPal-en keresztül, akkor pénzt kell utalni a számlára, illetve ha valahonnan pénzt kapunk a PayPal számlánkra, akkor azt tovább kell tudnunk utalni hazai bankszámlánkra. Az első művelethez szükség van egy bankkártya adatainak megadására, a másodikhoz pedig a hagyományos számlánk adataira. A PayPal számlához bármikor rendelhetünk egy vagy több bankkártyát. A rendszer csak dombornyomású bankkártyát fogad el.

Néhány fontosabb tudnivaló a rendszer használatáról:

A bankszámlánkról bármikor utalhatunk a PayPal számlánkra, azonban az itt tárolt pénz nem kamatozik, ezért érdemes csak akkor és annyit utalni, amikor és amennyit vásárolunk.
A PayPal rendszer legfőbb előnye a hagyományos kártyás fizetéssel szemben az adatbiztonság, mivel alkalmazásával személyes adatainkat csak a PayPal-nek kell kiadni, és bennük kell megbíznunk.
A kényelem is fontos szempont lehet, mert a kezdeti regisztrációs és számlanyitási eljárás után már egyetlen kattintással tudunk fizetni, nincs szükség minden vásárláskor adataink megadásárára és ellenőrzésére, elégséges a PayPal-nál regisztrált email címünk megadása.
A rendszer használatának pontos feltételeiről, a felszámolt díjakról és az egyes tranzakciókra vonatkozó határidőkről, időtartamokról mindent megtudhat a szolgáltató honlapján: www.paypal.com/hu (angol nyelvű oldal)

Részletes leírások a PayPal rendszerről és biztonságról a következő oldalakon: