Kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban? Hívjon minket!

Elérhetőségünk: 06 1 433 2128

Szállítási információk


A megrendelések személyes átvételi lehetőségét a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében visszavonásig szüneteltetjük. Megértésüket köszönjük!Hogyan és mennyi idő alatt kapom meg a terméke(ke)t?
Futárszolgálattal küldjük a termékeinket. Általános szállítási idő Magyarországon belül 3-5 munkanap (a csomag feladásától számítva). Amennyiben bármilyen kérdése, problémája van vagy csak egyszerűen bizonytalan, írjon az info@konyhacucc.hu címre, ahol kollégáink segítenek Önnek. Átvételkor minden esetben ellenőrizze a csomag tartalmát ugyanis utólag nem tudunk reklamációt elfogadni.

Mi történik ha nem vagyok otthon?
A futár a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a Címzett részére.
Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, a futár a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről a Kísérőokirat Értesítő részét hagyja hátra, melyen feljegyzi azt a telefonszámot, amelyen a másodszori kézbesítés időpontját a Címzett egyeztetheti.
Amennyiben a Címzett nem él a másodszori kézbesítés időpontjának egyeztetési lehetőségével, a futár a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén a futár a terméket vissza szállítja webáruháznak.

Kinek és hogyan kell fizetnem?
Online bankkártyával vagy PayPal-al, 1172 Budapest, Cinkotai út 22-26., C épület alatti címen. Személyes átvételkor kizárólag készpénzben fizethet a helyszínen.
Kérjük a csomagban található számla helyességét minden esetben ellenőrizze.

Mit tegyek, ha sérült a csomag?
A küldemény átvételekor kérjük minden esetben (a futár jelenlétében) ellenőrizze a csomag sértetlenségét! Webáruházunk nem vállal felelősséget a szállítás közben esetlegesen előforduló károkért. Bármilyen probléma esetén kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat és megpróbálunk segíteni.

Tanács: megrendelés előtt olvassa el a termékek adatlapján található leírásokat és tájékoztatókat.