Kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban? Hívjon minket!

Elérhetőségünk: 06 1 433 2128

Joseph Joseph

%e0%b9%80%e0%b8%84%e0%b8%a3%e0%b8%b7%e0%b9%88%e0%b8%ad%e0%b8%87%e0%b8%84%e0%b8%a3%e0%b8%b1%e0%b8%a749

Az ikerpár Richard Joseph és Anthony Joseph 2003-ban alapította vállalkozását, összehangolva addigi saját tapasztalataikat a formatervezés szempontjaival és a piaci igényekkel. Anthony formatervezői tanulmányait a Central St Martins-ban végezte, míg Richard a Cambridge-i Egyetemen.

A modern konyhai eszközök fejlesztése és gyártása mellett szorosan elkötelezett Joseph & Joseph vállalkozás mára már nemzetközileg elismert gyártóvá vált, a legjobban formatervezett és az adott konyhai feladatra funkcionálisan legalkalmasabb termékeinek piacra bocsátásának köszönhetően. Ugyanakkor a ma legdinamikusabban fejlődő gyártó is a konyhafelszerelések piacán.

A forma és funkcionalitás ilyen hatékony vegyítése meghozta számukra a nemzetközi elismertséget és számos formatervezési díjjal is büszklkedhetnek.

Joseph & Joseph

termékeinél nem gond összecsukni a vágódeszkát, a reszelőt és a mérleget, vagy az eddiginél jóval kisebb helyen tárolni a mérő edényeket és kanalakat.

Emellett minden konyhai eszköz fiatalos színvilágban, modern formákkal, vidáman dolgozik a kezünk alá.

A formatervező testvérpár sikeres vállalkozásában a forma és a funkció legideálisabb összhangja jön létre minden konyhai eszközükben.

Mind a(z) 31 találat megjelenítve