Talán trükkösnek tűnik olyan alapanyaggal dolgozni mint a sajt, de csak egyetlen dolgot kell megtanulnunk, Hogyan olvasszuk meg a sajtot úgy, hogy ne veszítse el a zsírját.
Különböző sajtok, különböző hőmérsékleten olvadnak meg. A kemény sajtok, mint a parmezán bírják a legtovább, a közepesen kemények, mint pl. a cheddar, kevesebb ideig és a puha sajtok, mint pl. a camambert olvadnak a leggyorsabban. Ezt eddig így gondoltuk, de a következő kísérletben meglátjuk mi is a valóság.
Készítsétek, fogyasszátok, szeressétek!
Konyhacucc.hu Receptblog
-
Taylor’s Eye Witness Bambusz húsforgató
Taylor’s Eye Witness Natural Home Bambusz húsforgató lap...500 Ft Kosárba teszem -
Taylor’s Eye Witness Bambusz merőkanál
Az öntött bambusz egy tartós, nem toxikus alternatívája...500 Ft Kosárba teszem -
Taylor’s Eye Witness Bambusz lyukacsos húsforgató, szervírozó kanál
Az öntött bambusz egy tartós, nem toxikus alternatívája...500 Ft Kosárba teszem -
Üveg nyitó, több design 24 db/disp
Anyaga: szilikon, fém Tiszítás: Mosogatógépben nem mos...465 Ft Kosárba teszem -
Taylor’s Eye Witness Bambusz burgonya nyomó (fém fej)
Az öntött bambusz egy tartós, nem toxikus alternatívája...1.250 Ft Kosárba teszem -
Taylor’s Eye Witness Reflex szeletelő kés, védőtokkal
A Reflex ™ technológiának köszönhetően biztos fogást...870 Ft Kosárba teszem -
Taylor’s Eye Witness Nyújtófa (szilikon nyél, rozsdamentes acél), zöld
Ezzel a rozsdamentes acélból készült sodrófával egysze...1.500 Ft Kosárba teszem -
Taylor’s Eye Witness Sütemény szervírozó szett 2 db
Mindig a legmeghittebb pillanat előtt egy perccel kell ráj...1.500 Ft Kosárba teszem